Links

Vrienden & Partners

Farmmodels.nl

Farmmodels.nl logo

 

 

 

Over Farmmodels.nl

Farmmodels.nl is een winkel voor landbouw miniaturen en onderdelen. Deze zijn voornamelijk op de schaal 1:32. Het assortiment rijkt breed uit van modellen tot stickers, onderdelen, zelfbouw kits tot diorama bouw, etc. Met meer dan 25.000 items op voorraad is farmmodels.nl een van de grootste spelers binnen hun vakgebied.

Wij nodigen u graag uit om de website te bezoeken op www.farmmodels.nl

 

 

Pourpoxy.com

Over PourPoxy Pigments

Op zoek naar pigment voor epoxy? Dan moet je bij PourPoxy Pigments zijn. Je kunt de kleurstoffen niet alleen gebruiken voor epoxy, maar ook voor verf, polyester, rubber, slijm, glasvezel, zeep en meer.


Wij nodigen u graag uit om de website te bezoeken op www.pourpoxy.nl

 

 

Gietepoxy.nl

GietEpoxy logo

Over Giet-epoxy.nl

Giet-epoxy.nl is een webwinkel waar alle benodigdheden voor en omtrent epoxy te koop zijn. Zij werken onder anderen samen met leveranciers die de meest heldere epoxyharsen op de markt heeft. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg!

 

Wij nodigen u graag uit om de website te bezoeken op www.gietepoxy.nl

 

 

Fashionbydesiree.nl

Fashionbydesiree Logo 

Over Fashionbydesiree.nl

Gepassioneerd gestart in juni 2021 met FASHION BY DESIRÉE, een online webshop in kleding en accessoires, gebaseerd op de prachtige eilanden Ibiza, Mallorca, Corsica en Sardinië. De zuidelijke sfeer en de warmte, die deze eilanden uitstralen,  de gemoedelijkheid van de bevolking, de rust en de prachtige natuur spreken mij zeer aan.

 

We hopen, dat wij aan jou ook, door het aanbod van prachtige producten, dit gevoel kunnen overbrengen.

Wij verwelkomen jou dan ook graag op onze webshop via www.fashionbydesiree.nl