Over ons

 

 

 

Hoe lastig is het vandaag de dag wel niet om iets echt unieks te vinden?

 

Op de verjaardag van een collega komen en zien dat jullie hetzelfde shirt dragen, er is niks ergers. Trek dit concept door naar het interieur van uw huis en kom erachter dat er vandaag de dag veel dezelfde spullen worden gekocht. Door handgemaakte, zelf (of door u) ontworpen designs zal u met een design van JA Epoxy Art nergens een identiek product tegen het lijf lopen.

Wij zijn Jop en Auke, twee jeugdvrienden die op een hete zomerochtend elkaar motiveerden om de handen eens uit de mouwen te steken. Door niet in problemen maar in oplossingen te denken hebben wij in korte tijd veel ervaring op mogen doen binnen onze tak van sport en zijn daarmee uitgegroeid tot alleskunners wat betreft het verwerken van Epoxy. Van het een kwam het ander en zo ontstond het idee om met onze opgedane kennis de basis te leggen van JA Epoxy Art.

Wij bieden tafels, wandplaten, klokken, borrel- en snijplanken, decoratiestukken en nog veel meer aan. De ontwerpen in onze webshop worden door ons zelf bedacht, maar daarnaast is een design op maat ook mogelijk. Hierbij zullen wij samen met u de wens zo duidelijk mogelijk in kaart brengen. Dit om het resultaat zo dicht mogelijk bij uw verwachtingen aan te laten sluiten. Doordat wij met Epoxy werken, wat van zichzelf een transparante stof is, kunnen wij (bijna) alle kleurresultaten realiseren. Dit geeft u en ons alle vrijheid om samen tot het ideale eindproduct te komen.

Maar wij horen u denken: “waarom zou ik een product kopen bij JA Epoxy Art?”

Dit zullen wij u kort en bondig uitleggen aan de hand van een aantal voordelen van het product Epoxy.

  • Epoxy is geheel vloeistofdicht en bestand tegen zuren en chemicaliën. U kunt gerust een kop koffie om laten vallen over uw epoxytafel zonder bang te hoeven zijn voor de uitstraling van uw tafel.
  • Heeft u kleine kinderen of onhandige vrienden? Doordat er een harder aan de vloeibare Epoxy wordt toegevoegd hard deze uit tot een keiharde stof. Epoxy wordt dan ook gebruikt voor vloeren in garagehallen, sportzalen etc. Met een epoxyproduct haalt u dus een item in huis dat slagvast en stootvast is. Natuurlijk kan alles kapot. Zo ook Epoxy.
  • Bij punt 1 begonnen wij al over een kop koffie laten vallen over uw epoxytafel. Het is prettig dat de epoxylaag niet wordt aangetast, maar is het ook gemakkelijk schoon te maken? Doordat Epoxy een glad oppervlak geeft aan de tafel is het zeer makkelijk te reinigen en bijzonder hygiënisch.
  • ‘’En hoe ziet mijn product er dan over een paar jaar uit?!’’ Wij begrijpen ook dat een product zoals een tafel de chaos van een doordeweekse dag moet overleven. Hierdoor hebben wij een keiharde versie van onze Epoxy laten ontwikkelen waardoor deze uiteindelijke hardheid ervoor zorgt dat er minimale slijtage plaats vindt. Hierdoor is het product duurzaam.
  • Naast dat Epoxy vele voordelen heeft bieden wij gegarandeerd de meest persoonlijke service mogelijk aan. Transparant en overzichtelijk verzorgen wij samen het gehele proces. Zowel voor, tijdens als na het project heeft u één vast aanspreekpunt. Een persoonlijk adviseur met slechts één doel voor ogen; het uit laten komen van uw wens.

Wij raden iedereen aan om te investeren in de toekomst. Doe dit dus ook voor de plek waar u in de praktijk de meeste tijd doorbrengt; uw eigen huis.